12/04/2024 - 12:25
Més

  Festers i Ajuntament es sumen al dol per les vícitimes de l’incendi de València i se suspenen els actes del Mig Any Fester i Mercat Medieval

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent i la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent, amb el vist-i-plau de les comparses que han estat consultades pel president de la Societat de Festers, comuniquen que la ciutat va a suspendre els actes d’Ontinyent Medieval i el Mig Any Fester previstos per a aquest cap de setmana.

  D’aquesta manera, la ciutat se suma a la declaració de tres dies de dol oficial anunciada pel president de la Generalitat Valenciana per a tota la Comunitat, després dels fets esdevinguts en l’incendi declarat ahir a la ciutat de València. La suspensió dels actes comportarà l’ajornament de tota l’activitat vinculada al Mig Any Fester. La Societat de Festers té previst celebrar una reunió aquesta mateixa vesprada per valorar noves dates per a la celebració del Mig Any.

  Seguint la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, des de l’Ajuntament es convoca a la ciutadania a un minut de silenci demà dissabte a les 12:00 hores a les portes de l’Ajuntament, on les banderes onejaran a mig pal durant els tres dies de dol oficial, des de hui divendres 23 de febrer i fins diumenge 25 de febrer.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -