09/12/2023 - 18:51
Més

  El servei de diàlisi d’Ontinyent finalitza el pròxim 22 de febrer

  Altres notícies

  El servei de diàlisi d’Ontinyent, el qual presta l’empresa Quipro Dialisis SL finalitzarà el servei el pròxim 22 de febrer d’aquest any, ja que ha renunciat al contracte de concessió.

  Aquesta decisió implica un canvi en el servei que venia prestant-se als veïns de la comarca i ciutat, ja que els actuals usuaris que fins avui eren atessos a les isntal·lacions d’Ontinyent, pasaràn a realitzar-se a Xàtiva. El sistema pública de salut, ha posat a disposició una ambulància col·lectiva per al transport i desplaçament dels malalts afectats, els quals han iniciat una campanya de recollida de firmes per poder mantenir les proves a la capital de la Vall d’Albaida.

  Davant aquesta decisió, des de Compromís per Ontinyent han exigit el manteniment del servei de diàlisi. Des del Partit Popular d’Ontinyent exigeixen dur a terme les gestions necessàries per mantindre el servei de diàlisi. a les quals, l’acalde d’Ontinyent ha anunciat que mantindrá una reunió el pròxim dilluns amb el departament de Salut.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -