29/03/2024 - 9:35
Més

    El PP exigix fer les gestions necessàries per mantindre el servei de diàlisi

    Altres notícies

    La portaveu del Partit Popular a Ontinyent, Mercedes Pastor, ha exigit que es mantinga el servei de diàlisi a Ontinyent, després de conéixer-se la notícia que a partir del dia 22 d’aquest mes els pacients deixaran de ser atesos a Ontinyent, veient-se obligats a desplaçar-se a Xàtiva.

    En declaracions de la portaveu popular a Ontinyent, Mercedes Pastor, “en la situació de COVID que estem patint ens sembla molt onerós que els usuaris de la diàlisi que actualment acudeixen a Ontinyent es vegen obligats a traslladar-se a l’hospital de Xàtiva, per molt que se’ls facilite ambulància col·lectiva i que la mateixa passe per diferents localitats”.

    Els populars donen suport a la reivindicació iniciada per part dels usuaris i familiars, a través d’una recollida de signatures. Igualment, expliquen des del PP d’Ontinyent, que les gestions davant la conselleria de Sanitat per a exigir el manteniment del servei s’han de dur a terme des del propi ajuntament d’Ontinyent.

    Per això, matisen els populars, “el govern municipal de Jorge Rodríguez, que per cert no té regidor específic per a Sanitat, ha de fer les gestions oportunes, pressionar a la conselleria perquè rectifique i faça marxa enrere aquesta pèssima decisió d’eliminar el servei de diàlisi a Ontinyent. De no ser així, afirmen des del PP d’Ontinyent, els usuaris, als quals se’ls apliquen tres sessions setmanals, hauran de veure’s obligats a desplaçar-se tres vegades a la setmana a Xátiva.

    Finalment els populars d’Ontinyent consideren lamentable escoltar notícies com aquesta, d’eliminació d’un servei essencial per a aquests pacients; decisions com aquesta no fan més que empitjorar la situació sanitària en la comunitat valenciana, greument afectada pel COVID, la qual cosa sens dubte està repercutint en la prevenció, detecció i tractament d’altres malalties d’han de ser ateses.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    M. Àngels Moreno: “En el futur s’evidenciarà la importància dels lavabos públics per fer un Ontinyent més inclusiu”

    La portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent ha lamentat que el govern municipal s’excusara en l’incivisme i el pressupost per a desestimar la proposta, que atenia una necessitat real per a molts sectors de la població
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -