728x90px covid-aj-onti-01

Enllumenat proposa rehabilitar i situar en la Glorieta 40 fanals de forja en desús

El regidor d’Enllumenat, Paco Penadés, ha proposat al regidor d’Urbanisme, Joan Sanchis, la possibilitat de rehabilitar i situar en la Glorieta d’Ontinyent les columnes de forja que actualment estan depositades en el magatzem d’obres i que van ser retirades, en la seua majoria, del Carrer Martínez Valls.

Tal com ha explicat Paco Penadés, “des del departament d’Enllumenat hem proposat al regidor d’Urbanisme que amb una restauració aquestes lluminàries podrien reutilitzar-se al Jardí de la Glorieta, el projecte de reforma de la qual s’està realitzant per part del consistori”.

Tal com assenyala el regidor d’enllumenat, “els fanals que es troben retirats i emmagatzenats en el solar municipal de la zona del cementeri, són de bona qualitat i el seu disseny encaixaria a la perfecció en la Glorieta”. Per a Paco Penadés, “es tracta d’un aspecte important a considerar i tindre en compte ja que són unes columnes cares, el preu de les quals per unitat ronda els 600 euros pel que parlem que tenim en estoc uns 24.000 euros en fanals a les quals es pot donar un bon ús”.
Com comenta Paco Penadés, “des del departament d’Enllumenat hem realitzat l’oferiment d’utilització al departament d’Urbanisme que dirigeix Joan Sanchis perquè és una proposta positiva per a la ciutat i per a la recuperació del material existent a l’ajuntament i, com ja li he comunicat al regidor Joan Sánchis, em pose a la seua disposició per a acompanyar-li al magatzem a comprovar, en el lloc, les columnes que podrien ser reformades pels nostres funcionaris municipals i reutilitzades en la Glorieta, la reforma de la qual esperem i desitgem siga del grat de tots els ciutadans en tractar-se d’un parc emblemàtic a la ciutat”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Avancen el pagament per a posar-se al dia amb autònoms i empreses

L’Ajuntament d’Ontinyent tanca el mes de març posant-se al dia amb autònoms i empreses proveïdores …