30/05/2024 - 15:53
Més

  Enllumenat proposa rehabilitar i situar en la Glorieta 40 fanals de forja en desús

  Altres notícies

  El regidor d’Enllumenat, Paco Penadés, ha proposat al regidor d’Urbanisme, Joan Sanchis, la possibilitat de rehabilitar i situar en la Glorieta d’Ontinyent les columnes de forja que actualment estan depositades en el magatzem d’obres i que van ser retirades, en la seua majoria, del Carrer Martínez Valls.

  Tal com ha explicat Paco Penadés, “des del departament d’Enllumenat hem proposat al regidor d’Urbanisme que amb una restauració aquestes lluminàries podrien reutilitzar-se al Jardí de la Glorieta, el projecte de reforma de la qual s’està realitzant per part del consistori”.

  Tal com assenyala el regidor d’enllumenat, “els fanals que es troben retirats i emmagatzenats en el solar municipal de la zona del cementeri, són de bona qualitat i el seu disseny encaixaria a la perfecció en la Glorieta”. Per a Paco Penadés, “es tracta d’un aspecte important a considerar i tindre en compte ja que són unes columnes cares, el preu de les quals per unitat ronda els 600 euros pel que parlem que tenim en estoc uns 24.000 euros en fanals a les quals es pot donar un bon ús”.
  Com comenta Paco Penadés, “des del departament d’Enllumenat hem realitzat l’oferiment d’utilització al departament d’Urbanisme que dirigeix Joan Sanchis perquè és una proposta positiva per a la ciutat i per a la recuperació del material existent a l’ajuntament i, com ja li he comunicat al regidor Joan Sánchis, em pose a la seua disposició per a acompanyar-li al magatzem a comprovar, en el lloc, les columnes que podrien ser reformades pels nostres funcionaris municipals i reutilitzades en la Glorieta, la reforma de la qual esperem i desitgem siga del grat de tots els ciutadans en tractar-se d’un parc emblemàtic a la ciutat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -