Nico Calabuig exigeix a Óscar Borrell i Imma Ibàñez una parada de bus urbà per al CEE Vall Blanca d’Ontinyent

Aquest dimecres, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha exigit públicament i també a través d’un escrit al registre d’entrada de l’Ajuntament, dirigit a la regidora de Transport, Imma Ibàñez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, perquè donen resposta coordinada, immediata i afirmativa a la necessitat d’habilitar una nova parada del bus urbà al Col·legi d’Educació Especial Vall Blanca d’Ontinyent.

Segons Calabuig, “si volem construir una ciutat realment educadora i inclusiva per a totes i tots, cal atendre la demanda feta per la comunitat educativa del centre, per tal d’habilitar una parada de bus que permeta la realització d’activitats a l’alumnat del Vall Blanca”.

Tal com ha explicat Calabuig, “dins l’horari lectiu d’aquest centre es realitzen diverses visites a altres instal·lacions, i activitats com anar a comprar o fer gestions, entre altres. Per tant, estem parlant d’un servei necessari per al normal funcionament del centre i per al correcte desenvolupament de les seues activitats curriculars. La inexistència d’aquest servei actualment està provocant que el centre haja d’assumir una despesa de 80 euros cada vegada que es vol realitzar una d’aquestes activitats, amb la qual cosa s’està dificultant la tasca educativa setmanal del centre”.

El portaveu de Compromís per Ontinyent ha aclarit que “l’objectiu d’aquesta parada seria establir uns horaris concrets durant la setmana que permeteren al centre realitzar les activitats. Per tant, aquesta parada no formaria part de totes les rutes del bus urbà, sinó que caldria consensuar amb la comunitat educativa el número de parades necessàries”.

Per últim, Nico Calabuig ha lamentat “que el regidor Óscar Borrell no haja donat una resposta satisfactòria a la petició formal de la comunitat educativa, i que tant des de la seua regidoria com des de la regidoria d’Imma Ibàñez s’haja negat la posada en marxa d’aquesta parada tan necessària. Que no vulguen vendre que el bus és gratuït i inclusiu, perquè si no tenen la sensibilitat suficient per a atendre una demanda tan justa com aquesta, estan demostrant que no saben gestionar”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …