20/05/2024 - 4:45
Més

  El PP d’Ontinyent proposa millorar l’accessibilitat, neteja i senyalització del projecte Riu Viu

  Altres notícies

  El Partit Popular d’Ontinyent ha proposat per al Ple ordinari del mes d’octubre, una moció per a millorar l’accessibilitat, la neteja i la senyalització del Projecte Riu Viu. La iniciativa ha estat realitzada pel regidor Paco Penadés, després de rebre nombroses queixes per part de la ciutadania usuària d’esta zona pròxima al Riu Clariano.

  Com ha explicat Paco Penadés, “El Projecte Riu Viu, va ser presentat al mes de novembre de 2018 amb l’objectiu de revitalitzar l’entorn del Riu Clariano, però en l’actualitat ens trobem amb un espai que presenta deficiències en quant a l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, la neteja dels marges amb nombrosa vegetació i la senyalització inexistent que s’hauria d’instal·lar”.

  Al carrer Teodoro Mora es va realitzar una vorera que va des del pàrquing del Trinquet de Gomis fins al Pont Vell, incloent l’enllumenat i la creació de zones verdes. No obstant, des del PP d’Ontinyent reclamen que “si l’objectiu és comunicar esta via amb el passeig que condueix fins al Molí Descals, trobem l’absència d’adaptació de la vorera per a les persones amb mobilitat reduïda, així com un pas de vianants, que done seguretat al peató”.

  El regidor Paco Penadés recorda que “Des del PP d’Ontinyent ja vam presentar un prec al Ple del mes de juny de 2020, en el que denunciàvem la impossibilitat d’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda al Passeig del Molí Descals, degut al paviment no compactat, la forta pendent i els escalons existents”.

  També reclamen des del Partit Popular una millora en la neteja i higiene de la zona, que presenta nombrosos excrements, marges amb brossa abundant, mosquits i olors, que fan de l’entorn del Riu Clariano una zona a evitar.

  Així mateix, és dona l’absència de senyalització amb el nom del carrer Teodoro Mora i el nom de Passeig del Molí Descals respectivament, fet que segons els populars no ajuda a posar en valor l’entorn del Riu Clariano.

  Finalment el regidor Paco Penadés considera que “Seria important que estes dos vies pròximes al Riu Clariano en les que s’han invertit recursos públics, milloraren la seua situació actual, dotant-les d’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda, netejant els marges de la vegetació existent i senyalitzant-les amb els noms que tenen, fomentant així que la ciutadania d’Ontinyent i els que ens visiten, puguen disfrutar d’este espai natural”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -