29/11/2023 - 9:24
Més

  L’Ontinyent 1931 CF suspèn els seus pròxims encontres

  Altres notícies

  Tant el primer equip com el juvenil de l’Ontinyent 1931 CF han sol·licitat l’ajornament dels pròxims partits, en haver-se decretat el tancament de totes les instal·lacions esportives de la ciutat, incloent l’Estadi Municipal El Clariano. Aquest fet implica que ambdós plantilles no puguen ni realitzar de manera habitual els entrenaments programats ni jugar els seus partits com a local. La sol·licitut ha estat acceptada per l’ens autonòmic aquest migdia, poc abans que es suspenguera de forma general la competició pel temporal.

  La incidència de Coronavirus en la Comunitat Valenciana continua a l’alça després d’uns dies festius d’excessiva relaxació per part de totes les parts implicades, tant autoritats com de la societat. Aquest fet ha portat a que el nivell siga ja extrem i que s’hagen pres mesures a concordança. El club veu aixina interrompuda la seua activitat, tot i que la junta directiva està treballant per a que els jugadors puguen entrenar-se amb totes les precaucions degudes en instal·lacions de poblacions properes per mantenir un mínim estat de forma.

  D’aquesta manera, el primer equip no jugarà a Pinoso aquest diumenge, ni l’aplaçat a casa per a aquest dimecres vinent davant l’Esides Caramanchel. La sol·licitut abarca també els encontres en casa davant el Rayo Ibense i el de Beniarrés com a visitants, ja que el tancament decretat finalitza el dia 20 de gener a les 23:59, si no s’allarguen les esmentades restriccions. Pel que fa al juvenil, s’aplacen els encontres davant l’Eldense, Canals i Carlet.

  Independement d’açò, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha optat per suspendre totes les competicions que organitza aquest cap de setmana degut al temporal que assetja el nostre territori des de les últimes hores, i que ho seguirà fent els propers dies. El club també lamenta que els aficionats es queden sense opcions de vore el seu equip, cas que no hi haguera temporal, al mateix temps que en altres punts de l’estat espanyol es veu gent a les grades.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -