No hi hauràn actes al carrer en les festes de Sant Antoni de l’Ermiteta

0

Així ho acaben d’anunciar fa breus minuts la Comissió de Festes de Sant Antoni del barri de l’Ermiteta d’Ontinyent d’aquest l’any 2021 ha informat per mitjà de les xarxes socials, que degut a la situació actual de la pandèmia de la Covid-19, les Festes d’enguany no tindran cap acte al carrer, únicament es celebraran actes litúrgics, amb la limitació d’aforament que estiga vigent en cada moment.

Al comunicat expliquen, que per altra banda, si hi haurà un Castell de Focs d’Artifici en honor al patrò, el qual a més a més commemorarà la declaració com a festa d’interés turístic local declarat el passat any 2020.

Programació de les festes de Sant Antoni del Barri de l’Ermiteta d’Ontinyent 2021

DIUMENGE 17 DE GENER DE 2021

  • 09:00 h. . A l’Ermiteta missa en honor a SANT ANTONI ABAT i l’HOMENATGE FLORAL AL SANT. Tot seguit al claustre tindrà lloc la BENEDICCIÓ I INAUGURACIÓ DE L’ASCENSOR DE L’ERMITETA.

DISSABTE 23 DE GENER DE 2021

  • 19:30 h. A l’església parroquial de Santa María BENEDICCIÓ DEL PÀ per a la que cadascú es proveira del pà que vullga portar a beneir.
  • A les 20:30 h. CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI

DIUMENGE 24 DE GENER DE 2021

  • 11:30 h. A l’església parroquial de Santa María MISSA MAJOR. Enguany el sermó ens l’explicarà el vicari de la Parròquia de Santa Maria D. Felix Perona Esteve

DIUMENGE 31 DE GENER DE 2020

  • 09:00 h. A l’Ermiteta EUCARISTIA PER A BE DE LES ANIMES de les llumeneres i llumeners difunts
Publicitat