21/07/2024 - 0:51
Més

  Dissabte es repren el cicle de concerts de dj’s demandat a “Ontinyent Participa”

  Altres notícies

  Ontinyent reprendrà aquest dissabte el cicle de concerts de dj’s demandats per la ciutadania a l’última edició del procés “Ontinyent Participa”. Cal recordar que el cicle s’iniciava el passat 22 d’abril al parking de la Sala Gomis, on actuaven els Dj Nachot & J.Rubio; Dj Luis Torre; la Dj Ammyht i el duet de djs de l’Olleria “Philantropic”. Ara serà torn per a Alex Cortes DJ i DJ Backstage On Tour, en una actuació que tindrà lloc al parc de Benarrai des de les 23:00 hores, amb entrada lliure.

  El regidor de Joventut, Jordi Vallés, recordava que “la primera actuació va tenir una bona acollida, i ara reprenem la proposta musical que dona resposta a la petició de la ciutadania, la tercera més votada a l’última edició d’Ontinyent Participa, amb 2448 vots. Aprofitem per dinamitzar diversos espais, en aquest cas la zona verda de Benarrai, on animem a totes i tots a acudir i gaudir d’esta nova oferta musical gratuïta”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -