IniciOntinyentConcentració per consulta popular estatal entre monarquía o república

Concentració per consulta popular estatal entre monarquía o república

El proper dissabte 14 de Maig a tot l’Estat Espanyol es faran 650 concentracions per demanar una consulta al poble espanyol respecte a quin model d’Estat: mantindre l’actual monarquia o d’implantació de la República, on a la història del nostre país, seria la tercera. A Ontinyent aquest acte es celebrara el proper dissabte 14 de Maig en el Barranquet (Plaça Coronació) de 11h a 13h del mati.

En la mateixa concentració es disposara a qui vulga, participar en una votació popular amb l’elecció de dos paperetes : Monarquia o República i una urna per depositar després del seu registre de participació en la consulta.

Aquestes concentracions estan organitzades per la «Plataforma Consulta Popular Monarquia o República» formada per molt diverses organitzacions socials i polítiques com Podem Ontinyent i Esquerra Unida d’Ontinyent.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular