11/08/2022 - 17:16
IniciOntinyentCompromís per Ontinyent celebra haver contribuït a solucionar la retransmissió de l'Entrada...

Compromís per Ontinyent celebra haver contribuït a solucionar la retransmissió de l’Entrada per À Punt

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’última decisió presa des d’À Punt, que suposarà retransmetre l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent gràcies a establir una col·laboració amb mitjans o plataformes audiovisuals locals i comarcals. Aquesta alternativa per a garantir la retransmissió, contemplada per la llei, figurava en la tercera pregunta de l’escrit registrat aquest passat dilluns pel matí a Les Corts per la diputada de Compromís, Mònica Àlvaro, a proposta del portaveu Nico Calabuig.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, “valorem molt positivament aquest replantejament de la situació per part d’À Punt després de la mobilització social i política que s’ha produït. Des de Compromís estem satisfetes i satisfets d’haver contribuït a solucionar la situació, plantejant en el nostre escrit l’alternativa més viable per a mantindre l’emissió de l’Entrada en cas de no disposar de personal propi suficient, que era establir una col·laboració amb mitjans o plataformes audiovisuals locals i comarcals. Aquest aspecte es contempla a la llei de la radiotelevisió pública valenciana”.

“Les nostres festes de Moros i Cristians són referents a tot el País Valencià, i continuar gaudint d’un dels actes amb més projecció, com és l’Entrada, a través de la televisió pública valenciana, À Punt, sens dubte contribuirà a seguir engrandint l’esdeveniment. Una vegada més, agraïm a la nostra companya Mònica Àlvaro la seua interlocució per tal que les demandes d’Ontinyent arribaren allà on calia, a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació”, ha conclòs Calabuig.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents