19/07/2024 - 8:46
Més

  Ontinyent ofereix a À Punt aprofitar el senyal de producció municipal per a retransmetre les festes pel canal autonòmic

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ofereix a À Punt aprofitar el senyal de producció municipal per a retransmetre les festes de Moros i Cristians de la ciutat pel canal autonòmic. L’alcaldia i la direcció de la tv pública valenciana han représ aquest dimarts les negociacions a partir d’esta proposta plantejada des de l’Ajuntament, per tal de donar facilitats que permeten a À Punt superar els seus problemes tècnics i administratius i donar la màxima difusió a estes festes d’Interés Turístic Nacional.

  Des de l’Alcaldia s’ha explicat que les converses “van per bon camí”, estan a expenses ara d’analitzar diferents detalls tècnics i logístics relacionats amb esta proposta, ja plantejada en la reunió de dilluns. Des de l’Alcaldia d’Ontinyent s’ha agraït la predisposició d’À Punt, i es destacat la importància “que totes dues parts estiguen en la mateixa línia de treballar perquè l’Entrada de Moros i Cristians del 26 d’agost tinga la major difusió possible”, han afegit des de l’Alcaldia.

  En principi, de concretar-se, aquest acord no afectaria als acords a què ja havia arribat l’Ajuntament amb la xarxa autonòmica de televisions privades per difondre l’Entrada, que també es farien difusió de la mateixa. Cal recordar que esta mateixa setmana Alfred Costa, director general d’À Punt, havia manifestat a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que enguany À Punt sols podia fer front a les transmissions del Misteri d’Elx i la Tomatina de Buñol en ser festes d’interès turístic internacional, i que la resta de festivitats que habitualment venien comptant amb les càmeres de la televisió valenciana, serien incloses en un pla estratègic de retransmissions de festes que està enllestint À Punt per a l’any 2023.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -