12/06/2024 - 21:14
Més

  Comerç i gastronomia brillen a la XI Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent

  Altres notícies

  La XI Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent, celebrada aquest cap de setmana, ha demostrat ser un èxit rotund. Malgrat la tempesta que va afectar l’esdeveniment dissabte per la vesprada, l’afluència de públic i les vendes registrades han superat totes les previsions. Els comerciants i hostalers participants han expressat una valoració altament positiva, confirmant que aquesta edició ha estat la millor de les últimes celebrades.

  Una edició memorable amb alta afluència i vendes extraordinàries

  La regidora de Promoció Econòmica, Patricia Folgueras, ha destacat l’ambient vibrant de la fira i com aquesta activitat reflecteix la vitalitat del sector serveis a Ontinyent. “Aquest cap de setmana ha estat excepcional. Tot i l’episodi de tempesta, hem pogut gaudir d’un gran ambient i l’afluència de públic ha estat notable,” ha explicat Folgueras. A més, ha agraït l’esforç i la implicació dels professionals que han fet possible aquest èxit, subratllant l’impacte positiu de la fira en la consolidació d’Ontinyent com una referència en el comerç, els serveis i la gastronomia.

  La XI Fira de Tendes, Tapes i Rock ha vist com molts dels seus participants experimentaven vendes excel·lents no només el tradicional dissabte, sinó també el divendres de vesprada i el diumenge de matí, trencant amb la tendència habitual. Marissa Bernabeu, presidenta de SOC Ontinyent, ha assenyalat que “les vendes han anat molt bé durant tot el cap de setmana, amb algunes botigues igualant o superant els resultats de dissabte durant altres dies.”

  Comerciants i hostalers aplaudeixen l’èxit de la fira

  Des de Comerç IN, l’associació de comerciants amb major presència a la fira, la gerent Marissa Nàcher ha confirmat que la valoració inicial dels establiments participants és molt positiva. “Amb un 100% de valoracions inicials dels establiments participants, dos terços estan molt satisfets, i s’ha aconseguit superar les expectatives tant econòmiques com d’afluència i visibilitat,” ha afirmat Nàcher. Aquesta satisfacció també es reflecteix en les valoracions dels hostalers associats a AHVAL. Toni Pérez, el seu secretari, ha explicat que, malgrat la tempesta de dissabte, els resultats de divendres van ser excel·lents i diumenge va sorprendre gratament amb una alta participació.

  L’èxit de la fira no només es mesura en termes econòmics sinó també per l’impacte en la visibilitat dels negocis i l’ambient general de la ciutat. “Aquest tipus d’iniciatives són claus per mantenir viu l’ambient comercial de la ciutat,” ha manifestat Nàcher.

  Activitats destacades i l’impacte de la pluja

  La tempesta de dissabte va coincidir amb un dels moments de major afluència, però no va minvar l’esperit festiu de l’esdeveniment. “Tot i la pluja, la gent va continuar participant activament i gaudint de l’ambient,” ha comentat Toni Pérez. A més, l’organització va comptar amb un DJ dissabte per la nit, que va permetre als joves gaudir d’una oferta d’oci nocturn a la ciutat, un aspecte que també ha estat molt ben valorat.

  Consolidant Ontinyent com un referent en el comerç i la gastronomia

  La Fira de Tendes, Tapes i Rock continua consolidant-se com una cita ineludible per a Ontinyent i els seus voltants. Amb l’afluència de milers de persones tant de la ciutat com de localitats veïnes, l’esdeveniment demostra el seu paper fonamental en el dinamisme econòmic i social de la comarca. “És evident que aquest tipus d’iniciatives ajuden a projectar Ontinyent com una ciutat de referència,” ha subratllat Patricia Folgueras, animant a seguir apostant per esdeveniments que potencien l’activitat comercial i hostalera local.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -