25/09/2022 - 23:51
IniciOntinyentComencen els 45 tallers en prevenció de violència de gènere entre el...

Comencen els 45 tallers en prevenció de violència de gènere entre el jovent

Ontinyent continua commemorant el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb els tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiva i sexual destinats a la joventut de la ciutat. Aquest dilluns les regidores d’Igualtat, Natalia Enguix i d’Infància i Adolescència, Katty Ushiña, visitaven el Centre d’Inserció Sociolaboral “El Rogle” i l’Associació per a la defensa i integració de les persones amb malalties mentals (ADIEM) on estan desenvolupant-se aquests tallers.

La regidora Natalia Enguix, destacava la importància de “l’educació i la formació en igualtat perquè les generacions futures puguen tindre les ferramentes necessàries per a poder identificar conductes masclistes i corregir eixes actituds”, manifestava. En aquesta mateixa línia es pronunciava, la regidora Katty Ushiña, qui valorava “la transversalitat d’aquesta acció” i el treball conjunt de les dos regidories perquè “l’educació és fonamental per assolir la igualtat real” en un sector de la societat com és la joventut “on comencen a establir les seues relacions personals. Són uns tallers que miren al futur de la nostra societat”, indicava.

Aquests tallers, que es prorrogaran fins al pròxim mes de maig, també van a dur-se a terme en IES Pou Clar, IES Jaume I, IES l’Estació, CC La Milagrosa, CEE Vall Blanca i CC La Concepció. Cal recordar que juntament amb aquests tallers el 23 de març, de 17 a 18 hores, es farà un “webinar”, una formació en línia oberta al públic en general sobre “Bretxa de gènere a la formació professional”, que requereix inscripció prèvia a la web actaio.ajuntament-ontinyent.es.

A més a més, i amb el lema “Tu que opines?” es recullen frases per a la igualtat a la web igualtat.ontinyent.es fins al pròxim 31 de març. La programació també inclou un curs en línia impartit per Mª Teresa Mollà Castells sobre “Aproximació als micromasclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes”, que se celebrarà fins al pròxim 4 d’abril.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents