25/04/2024 - 11:30
Més

    3500 persones gaudeixen de les activitats del cap de setmana esportiu

    Altres notícies

    Més de 3500 persones han gaudit aquest cap de setmana a Ontinyent d’alguna modalitat esportiva. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Óscar Borrell, destacava que “ha sigut un cap de setmana molt intens, ja que Ontinyent ha tingut oferta esportiva en vàries modalitats i de diversos tipus, destacant la novetat de la iniciativa Barris Esportius, que ha tingut una bona acollida per la ciutadania”, manifestava. Cal recordar que amb “Barris Esportius” l’Ajuntament impulsa un torneig de bàsquet 3×3 adaptat per a totes les edats a les noves zones esportives urbanes recentment creades als parcs públics. 

    El torneig, organitzat amb la col·laboració del Club Martínez Valls Bàsquet, començava aquest diumenge amb les competicions de categoria infantil i senior als parcs de Pere IV i Sant Rafel, i es reprendran el proper 27 d’octubre des de les 10:30 hores als parcs del Llombo i Benarrai. Per a Borrell, “iniciatives com aquesta ens ajuden a impulsar l’aprofitament dels 5.000 m2 de nous equipaments esportius amb que hem equipat recentment als parcs públics, perquè siguen cada volta més llocs de foment de l’oci saludable i d’encontre i de socialització”, manifestava. 

    Per altra banda, aquest cap de setmana tenien lloc altres esdeveniments esportius, com ara la III Marxa BTT Ombria Extrem, prova organitzada pel Club Ciclista Ontinyent i el Club Radical Bike amb el suport de l’Ajuntament, que servia per retre homenatge al desaparegut ciclista local Manuel Ureña; o els partits com a locals dels primers equips del Club Martinez Valls Bàsquet i l’Ontinyent 1931 CF, que servien, al seu conjunt, per mobilitzar els referits més de 3.500 espectadors. El regidor d’Esports, que també es desplaçava aquest cap de setmana fins la Llosa de Ranes per donar suport a l’equip ontinyentí en la semifinal de copa del Trofeu Caixa Popular, agraïa “el suport i treball de tots els clubs i entitats locals que fan possible que tots els ontinyentins i ontinyentines de qualsevol edat puguen gaudir de totes les coses positives que ens aporta l’esport”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -