30/05/2024 - 14:24
Més

  L’alcalde d’Ontiyent rep a la nova direcció del Comité Local de Creu Roja

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontiyent, Jorge Rodríguez, ha rebut a la nova direcció del Comité Local de Creu Roja Ontinyent, encapçalat pel seu nou president, Javier Cantó Vañó. En l’encontre, al qual participaven també la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, i membres de Creu Roja, Cantó abordava amb l’alcalde qüestions relatives als projectes als quals treballen en comú l’Ajuntament i Creu Roja, com ara la gestió de les ajudes de primera necessitat i el programa de lluita contra la soledat no desitjada.

  Cantó també presentava a l’alcalde les línies estratègiques aprovades en l’Assemblea General del col·lectiu, i que planteja entre augmentar la rapidesa en la resposta a les necessitats de les persones, i mobilitzar el voluntariat, establint nous vincles amb municipis de la comarca als que dona cobertura l’assemblea local d’Ontinyent i ampliar el voluntariat jove. En l’encontre es posava en valor la bona sintonia en la col·laboració entre creu Roja i l’Ajuntament, i es ratificava la voluntar per totes dues parts de seguir treballant coordinadament a favor de les persones que necessiten atenció social.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -