19/07/2024 - 8:28
Més

  27012 votants cridats a les urnes aquest diumenge a Ontinyent

  Altres notícies

  Més de 27000 electors podran exercir el seu dret a vot en les properes eleccions municipals i autonòmiques de diumenge a Ontinyent. En concret, 27012 electors estan cridats a participar en els 11 col·legis electorals que es distribueixen pels 3 districtes en què es reparteix la ciutat, on podran exercir el seu dret al vot entre les 9:00 i les 20:00 hores. El cens es pot consultar des de qualsevol dispotiu mòbil a la web eleccions.ontinyent.es

  En aquestes eleccions municipals concorren un total de 6 formacions polítiques, determinant els vots de la ciutadania el repartiment dels 21 regidors que posteriorment triaran a l’alcalde. Per garantir la seguretat dels comicis el desenvolupament de la jornada electoral estarà coberta per un dispositiu integrat per membres del Cos Nacional de Policia i agents de la Policia Local, que estaran presents en totes els col·legis electorals.

  El nombre total de meses electorals és de 42, comptant-se amb 16 representants municipals equipats amb altres tantes “tablets” per comunicar simultàniament a l’Ajuntament i la Delegació de Govern les diferents dades de participació i més tard resultats i amb 26 persones mes que donaran suport a les meses en el procés de tancament de la votació, dels escrutinis i de la confecció de la documentació electoral.

  L’Ajuntament supervisarà la infrastructura per al correcte desenvolupament d’una jornada en què els departaments de SIAM (Servei d’Informació Administrativa Municipal), Informàtica i Premsa treballaran per informar sobre les dades de participació (14:00 i 18:00 hores) i els resultats electorals al llarg de la nit, a través de la web municipal i les xarxes socials.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -