19/04/2024 - 18:37
Més

    El candidat d’Albaida Ens Uneix es querella contra la candidata de Sinergia per injúries i calúmnies

    Altres notícies

    El candidat d’Albaida Ens Uneix a la alcaldia de la localitat albaidense, David Vila, s’ha querellat contra la candidata d’Albaida en Sinergia, Lucía Ameijide, i la seua formació política per un delicte electoral de calúmnies i subsidiàriament d’injúries, inferides verbalment amb publicitat. Vila ha presentat un document al Jutjat de 1a Instància i Instrucció d’Ontinyent en el qual demostra que les acusacions de la candidata independent “són falses”, i “només busquen rèdit electoral”.

    Segons els fets descrits en el document de la querella, durant el debat electoral celebrat el dia 25 de maig a la Sala Odèon, amb tots els candidats a l’Alcaldia d’Albaida, i davant l’aforament d’espectadors d’aquesta Sala, durant el “minut d’or”, Ameijide Guerrero va proferir expressions amb clar ànim ofensiu cap a Vila, fent altres consideracions en clar desprestigi de Vila. El candidat d’Albaida Ens Uneix ha aportat al jutjat les proves que demostra la clara falsedat de les declaracions de la candidata de Sinergia. Les acusacions van ser gravades, quedant en poder de l’equip de comunicació de la formació Compromís per Albaida, a la qual se li ha sol·licitat un accés que en el moment de presentació de la denúncia no havia sigut facilitat.

    Tot això, apunten des de “Albaida Ens Uneix”, “amb una clara estratègia de perjudicar Vila per la seua estirada electoral. Ho va calcular al mil·límetre per a soltar la faula en el moment just del seu últim minut i regirar el galliner amb perfecta traïdoria, seguint la tàctica ruín de difama que alguna cosa queda”. Davant això, Vila ha presentat querella en compliment de la Llei d’Enjudiciament Criminal, i se sol·licita que s’òbriguen diligències per a la comprovació dels fets, incloent-hi l’aportació enregistrament del debat, declaració del querellant i els querellats, i se cite com a testimonis a la moderadora del debat, als candidats de COMPROMIS, PSOE i PP (Alejandro Quilis, Josep Penadés i Juan Carlos Roses) i a part del públic assistent.

    Des de Ens Uneix han mostrat tot el seu suport a Vila, davant unes falsedats que només persegueixen que “embrutar la campanya” a Albaida per “interessos espuris que tard o d’hora s’aniran coneixent”. Per part seua, David Vila s’ha mostrat “molt satisfet” per la campanya que hui acaba, en la qual la candidatura d’Albaida Ens Uneix ha sigut l’única que ha aportat “idees i persones noves” a la política local.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -