30/04/2024 - 17:32
Més

    El poliesportiu d’Ontinyent acollirà dissabte el circuit de tenis base “Creciendo en Valores”

    L'Ajuntament col·labora amb una iniciativa que pretén fomentar els valors de l'esport i adapta la participació dels xiquets i xiquetes al seu nivell de joc

    Altres notícies

    El poliesportiu municipal d’Ontinyent acollirà aquest dissabte 13 d’abril la 4ª fase del circuit de tenis base “Creciendo en Valores”, un torneig que es disputa repartit en 5 zones de tota Espanya, i que arriba de la mà del Club de Tenis i Pàdel Poliesportiu d’Ontinyent comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i Tecnifibre. La ciutat està inclosa en la zona de València Sud-Alacant, a la que també es fan jornades organitzades per clubs de localitats com Sueca, Dènia o Almussafes.

    El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “ens sembla una activitat d’allò més interessant pel que suposa el seu plantejament. Es busca que els xiquets i xiquetes aprenguen els valors de l’esport a través del tenis, i això és positiu perquè posa la part educativa i formativa en un primer pla, el que és fonamental a aquestes edats”.

    Des del club organitzador s’explica que amb aquest torneig “són competicions que s’adapten al nivell de joc dels i les participants, tenint en compte aspectes com la seua mobilitat o tècnica més que la seua edat, que en aquest cas és orientativa. Cada nivell té una dimensió de pista, una bola adequada i una adaptació del reglament per facilitar la participació”. Les inscripcions es poden fer fins al 10 d’abril, podent ampliar-se la informació al telèfon 699 910 434.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -