La Fira de les Comarques de València Turisme obri les seues portes demà

0

Seixanta-dos expositors que representen al territori valencià com a destinació turística i vint-i-huit associacions i empreses turístiques presenten, des de demà divendres, 5 d’abril, fins al diumenge, 7 d’abril, les novetats del turisme valencià en la Fira de les Comarques organitzada pel Patronat de Turisme de València en la Plaça de Bous de València.

La responsable del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, i el director Evarist Caselles han presentat hui, en roda de premsa, els detalls de la Fira, que enguany arriba a la seua quarta edició com a trobada que dona veu a totes les comarques valencianes, de l’interior i de la costa, i es converteix en un aparador global dels productes i experiències turístics de tot el territori.

Pilar Moncho ha convidat la societat valenciana a visitar la Fira de les Comarques, perquè “és l’ocasió ideal perquè els ciutadans i ciutadanes del cap i casal, que representen la majoria del turisme que visita les nostres comarques, coneguen de primera mà les bondats del nostre territori”.

El director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles ha detallat algunes de les accions més noves de la Fira, entre les quals ha destacat l’actuació inaugural, “El banquet dels paraules”, que combina la poesia, la música i la gastronomia en un espectacle “únic que sintonitza amb la filosofia Del Tros al Plat promoguda per València Turisme”.

Com en anys anteriors, la disposició espacial de la Fira està relacionada amb la gestió turística del Patronat. Així, a l’esplanada exterior estan instal·lades les casetes dedicades a destinacions turístiques ordenades per espais comarcals, i a l’interior de la plaça de Bous estan els expositors dedicats a les associacions i empreses de productes turístics.

Publicitat