02/12/2023 - 16:31
Més

  “Història d’una mestra” per homenatjar al professorat jubilat

  Altres notícies

  L’homenatge al professorat jubilat d’Ontinyent que tindrà lloc el proper dimarts 9 d’abril des de les 19:00 hores al Teatre Echegaray inclourà la representació de l’obra “Història d’una mestra”. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que “després de l’homenatge que en 2017 vam retre a 22 mestres, creiem que era el moment de reconèixer el treball de tot el professorat jubilat que ha exercit a Ontinyent per educar i formar a vàries generacions de la nostra ciutat”, assenyalava.

  L’acte, al que s’homenatjarà més de 50 professors i professores jubilades, començarà amb la referida representació teatral, a càrrec de l’actriu Paula Llorens, que va ser recentment posada en escena al Teatre Talía de València. Es tracta d’una adaptació teatral de la novel·la homònima de Josefina Aldecoa que narra la vida d’una mestra d’escola durant els anys vint i fins al començament de la Guerra Civil. L’obra donarà pas a l’acte d’homenatge, finalitzant amb un vi d’honor.

  Óscar Borrell animava a tota la ciutadania a “acudir i gaudir d’un acte que de segur serà molt emotiu, i que retrà just homenatge a unes persones que es van esforçar de valent per aconseguir una societat millor, equitativa, més justa i desenvolupada, amb igualtat efectiva i amb més qualitat de vida per a totes i tots”. 

  L’acte servirà per  tancar la IV Setmana Pedagògica, que durant 9 dies està incloent una vintena d’activitats on estan representats tots recursos i nivells educatius existents a la ciutat. Al marc d’aquesta programació, les properes cites seran aquest divendres la V Fira de l’Estudiantat a la Plaça de la Concepció de 9:00 a 14:00 hores; la II Fira dels Ensenyaments Especials de 18:00 a 20:00 hores al Parc del Mestre Ferrero; i una jornada de l’associació Inclou-TEA dissabte a les 10:00 al Centre Cultural de Caixa Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -