Arranca la 4a edició de la Fira de les Comarques Valencianes

0

Seixanta-dos expositors que representen al territori valencià com a destinació turística i vint-i-huit associacions i empreses turístiques presenten, des d’avui divendres, fins al diumenge, 7 d’abril, les novetats del turisme valencià en la Fira de les Comarques organitzada pel Patronat de Turisme de València en la Plaça de Bous de València.

Aquesta fira que enguany arriba a la seua quarta edició com a trobada que dona veu a totes les comarques valencianes, de l’interior i de la costa, s’ha convertit en un aparador global dels productes i experiències turístics de tot el territori valencià.

Com en anys anteriors, la disposició espacial de la Fira està relacionada amb la gestió turística del Patronat. Així, a l’esplanada exterior estan instal·lades les casetes dedicades a destinacions turístiques ordenades per espais comarcals, i a l’interior de la plaça de Bous estan els expositors dedicats a les associacions i empreses de productes turístics.

En total s’han instal·lat 43 casetes que ocuparan durant aquests dies l’esplanada de la Plaça de bous de València, enfront del carrer Xàtiva. Aquestes casetes es estan distribuides en 14 grans espais comarcals.

A l’interior de la plaça les empreses que participen en la fira com a expositors en la zona de productes turístics, mostren les ofertes de productes concrets que el públic pot reservar directament en la fira.

Les empreses turístiques estan disposades temàticament en tres grans àrees dedicades al turisme actiu, turisme cultural i turisme gastronòmic “Del Tros al Plat”.

A més, València Turisme ha habilitat un espai d’oci i entreteniment per a tots els públics que comptarà amb ludoteca infantil, circuit multiaventura, activitats culturals i showcookings.

Després de l’èxit de les edicions anteriors del Passaport de la Fira de les Comarques”, s’oferirà als visitants una nova versió d’aquest passaport, amb premis per als participants del circuit de València Turisme, amb la col·laboració de les empreses, ajuntaments i mancomunitats que participen en la fira, i que obsequien amb estades de cap de setmana, menús gastronòmics, visites turístiques guiades, tasts de vins i que compten amb 39 patrocinadors, que oferiran prop d’un centenar de sortejos.

La Fira també potenciarà la “València Turisme Friendly” presentada en 2018, amb la qual el Patronat de Turisme està generant una base de dades de persones interessades a rebre informació sobre els productes turístics de les comarques valencianes, en funció de les seues preferències.

Des de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida també s’han desplaçat a la fira per donar a conéixer i promocionar l’oferta turística comarcal, entre la qual destaca el programa de Turisme Industrial i Experiencial, el Planificador Turístic, les rutes de senderisme, el programa “Entre Comarques” o la ruta cicloturista “Roda la Vall”, que recentment ha sigut reconeguda com una de les millors d’Espanya.

Publicitat