Un centenar d’alumnes participen en la campanya de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure”

0

La Sala Gomis d’Ontinyent acollia el passat divendres l’acte de lliurament de premis del concurs de microrelats de la campanya “Aigua per a beure, aigua per a viure”, inclosa en la campanya del mateix nom que impulsen l’Ajuntament, Egevasa i Global Omnium per posar en valor l’aigua de la ciutat i la seua importància mediambiental, econòmica, social, i sentimental.

En total, prop d’un centenar d’alumnes de primària i secundària dels centes públics i privats de la localitat participaven en la iniciativa, que permetia participar en  dues modalitats: microrelats literaris o audiovisuals. Totes i tots els participants rebien un diploma i una cantimplora d’alumini, i l’alumnat guanyador, a més, va rebre entrades per a visitar l’Oceanogràfic a València, que al cas del guanyadors dels primers premis literaris es feien extensius a tots i totes els companys de classe.

L’acte va comptar amb les intervencions de la regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia; la 1ª tinent d’alcalde, Natalia Enguix; el gerent d’Egevasa, Miquel Angel Ferri i la professora Tona Requena; així com la participació d’altres regidors de l’Ajuntament, que van col·laborar al lliurament de premis als guardonats i guardonades. Estos van ser en la modalitat Literària Tono Ferri Belda, del CEIP Carmelo Ripoll (1er Premi Primària);  Sara Parra Sellés, del CEIP Lluis Vives (2º Premi Primària); Laura Sanz Vidal del Col·legi Santa Maria (1er Premi Secundària) i Ana Soler Revert (2º Premi Secundària). En la modalitat Audiovisuals els guardons van ser per a Pau Cerdà Campos i Carla Bernabeu Cucart del CEIP Bonavista (1er premi Primària); Lorena Amo Bernabeu també del CEIP Bonavista (2º Premi Secundària) i Iker Ródenas Cano del Col·legi Santa Maria (1er Premi Secundària).

Sayo Gandia agraïa a totes i tots la seua participació, i incidia en la importància que la població més jove estiga sensibilitzada amb el dret de les persones a l’aigua i al sanejament, la seua importància per al desenvolupament humà i per a la sostenibilitat del medi ambient.

 

Publicitat