Un centenar d’alumnes participen en la campanya de microrelats “Aigua per a beure, aigua per a viure”

La Sala Gomis d’Ontinyent acollia el passat divendres l’acte de lliurament de premis del concurs de microrelats de la campanya “Aigua per a beure, aigua per a viure”, inclosa en la campanya del mateix nom que impulsen l’Ajuntament, Egevasa i Global Omnium per posar en valor l’aigua de la ciutat i la seua importància mediambiental, econòmica, social, i sentimental.

En total, prop d’un centenar d’alumnes de primària i secundària dels centes públics i privats de la localitat participaven en la iniciativa, que permetia participar en  dues modalitats: microrelats literaris o audiovisuals. Totes i tots els participants rebien un diploma i una cantimplora d’alumini, i l’alumnat guanyador, a més, va rebre entrades per a visitar l’Oceanogràfic a València, que al cas del guanyadors dels primers premis literaris es feien extensius a tots i totes els companys de classe.

L’acte va comptar amb les intervencions de la regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia; la 1ª tinent d’alcalde, Natalia Enguix; el gerent d’Egevasa, Miquel Angel Ferri i la professora Tona Requena; així com la participació d’altres regidors de l’Ajuntament, que van col·laborar al lliurament de premis als guardonats i guardonades. Estos van ser en la modalitat Literària Tono Ferri Belda, del CEIP Carmelo Ripoll (1er Premi Primària);  Sara Parra Sellés, del CEIP Lluis Vives (2º Premi Primària); Laura Sanz Vidal del Col·legi Santa Maria (1er Premi Secundària) i Ana Soler Revert (2º Premi Secundària). En la modalitat Audiovisuals els guardons van ser per a Pau Cerdà Campos i Carla Bernabeu Cucart del CEIP Bonavista (1er premi Primària); Lorena Amo Bernabeu també del CEIP Bonavista (2º Premi Secundària) i Iker Ródenas Cano del Col·legi Santa Maria (1er Premi Secundària).

Sayo Gandia agraïa a totes i tots la seua participació, i incidia en la importància que la població més jove estiga sensibilitzada amb el dret de les persones a l’aigua i al sanejament, la seua importància per al desenvolupament humà i per a la sostenibilitat del medi ambient.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es rehabilita la cúpula del Passeig de Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a realitzar obres de rehabilitació de la cúpula del Passeig …