20/06/2024 - 23:32
Més

  Els polígons del Pla i l’Altet ja compten amb una via de preferència ciclista

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la creació d’una via de preferència ciclista entre els polígons del Pla i l’Altet, que també podrà ser emprada pels vianants per fer desplaçaments a peu. Es tracta d’una de les actuacions del Pla de Millora i Modernització dels Polígons Industrials que està impulsant el consistori i que compta amb la financiació de l’IVACE, per la qual s’ha procedit a l’adequació del Camí de la Font del Pla i la limitació de la velocitat en esta via a 30 quilòmetres per hora.

  El regidor de Serveis Municipals i Camins Rurals, Manuel Cuesta, visitava hui aquest itinerari “que permet la connexió entre els dos polígons industrials i que millorarà la seguretat per a les persones que es desplacen a peu o en bicicleta, ja que encara que els vehicles poden circular pel Camí de la Font del Pla, estos hauran de fer-ho a una velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora i la preferència sempre serà per als ciclistes i vianants”.

  Els treballs d’adequació ha inclòs la demolició del ferm que es trobava en mal estat amb fonaments, moviments de terra en diversos punts del camí, la repavimentació de tota la via i la col·locació de la senyalítica corresponent. La intervenció està també emmarcada en les actuacions suggerides al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) impulsat per l’Ajuntament, que contempla la realització d’accions per potenciar els desplaçaments quotidians de manera no motoritzada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -