Imatge d'arxiu

Parcs i Jardins reposa 41 arbres del casc urbà d’Ontinyent en dos mesos

Nous exemplars d’11 espècies es reparteixen per 19 localitzacions de la ciutat

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint durant els mesos de març i abril a la reposició de més de 40 elements de l’arbrat viari en diversos llocs de la població.  Tal com explica el regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, “en procedir a la revisió que habitualment es fa de l’arbrat al casc urbà, hem vist que per diferents motius accidents, morts naturals, eliminació per perill, etc-, s’han produït algunes baixes a l’arbrat viari i parcs al llarg de l’any, que anem a reposar ara”, assenyala el regidor.

En total, estan reposant-se 41 exemplars repartits en 19 emplaçaments del casc urbà, per carrers com José Iranzo, Pelai Pérez Correa, Cassià Fita, el Parc de les Boles, les Avingudes d’Albaida i del Tèxtil o el Pàrking d’Antoni Conca, entre altres. Els exemplars pertanyen a 11 espècies distintes, tals com tarongers, plataners, moreres, lledoners o una acàcia de flor roja.

Al mes de març es van reposar un total de 23 arbres, i els 18 restants s’estan plantant estos dies, mantenint d’aquesta manera tots els espais destinats a arbres complint amb la seua funció. “En principi, les baixes que es produisquen a partir d’ara la idea es reposar-los a la campanya de l’any que ve, ja que una vegada ens apropem a l’estiu es presenten problemes per a la implantació”, explica el regidor, qui afegeix també que la majoria dels exemplars s’han aconseguit acollint-se a les subvencions anuals que atorga la Diputació de València dins del seu pla d’Ajardinament  2010-2012.

L’edil destaca que “cada element de l’arbrat viari és important per a mantenir la imatge de la ciutat el més agradable possible tant per als propis veïns com per als turistes que acudisquen a visitar-nos”, afegint també que des de la regidoria de Parcs i Jardins estem a disposició dels veïns i veïnes i seguirem treballant per no descuidar eixos xicotets detalls i actuacions puntuals que també  són necessàris per millorar la qualitat de vida a la nostra ciutat”, concloïa Manuel Cuesta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sayo Gandia i Joan Sanchis visiten les obres de neteja forestal a la zona de Galindo

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, i el diputat provincial Joan Sanchis visitaven aquest divendres …