La Universitat de València participarà en la vida cultural i social d’Albaida

La Regidoria de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament d’Albaida està d’enhorabona, en l’últim Ple ordinari del passat mes de març es va aprovar un Conveni Marc de Col·laboració entre l’Ajuntament d’Albaida i la Universitat de València, conveni promogut des de la Regidoria que ostenta Lucia Company i que permetrà que la Universitat participe de la vida cultural i social d’Albaida. Amb aquest conveni s’obri un ventall de possibilitats per a desenvolupar programes de formació de personal, assessorament entre ambdues institucions sobre diverses qüestions, promoció de la cultura de la recerca, programes de cooperació educativa, etc. En paraules de Lucia Company, Regidora d’Educació aquesta és una bona oportunitat d’apropar la formació superior a la ciutat. En Albaida viuen moltes persones que actualment estudien en la Universitat i d’altres que han passat per ella i continuen formant-se diàriament. Aquest Conveni permetrà realitzar més cursos i esdeveniments educatius i culturals que repercutiran directament en la població d’Albaida”.

Al mateix temps, també és va aprovar en el passat Ple, a proposta de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres, el reconeixement com a fill adoptiu a títol pòstum de Mariano Segura Serra, aquest home va ser músic i director de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida i va desenvolupar la seua trajectòria professional i humana en la ciutat. En paraules de Lucia Company, Regidora de Cultura “aquesta és una forma de reconèixer la llavor d’una persona que va realitzar una tasca molt important impulsant la cultura musical a Albaida i que ha deixat un llegat que sempre perdurarà”.

Per últim, la Regidora de Cultura, Lucia Company, voldria remarcar la participació de l’Ajuntament d’Albaida en els actes que s’estan oferint per a commemorar el Bicentenari de la Batalla del Raboser, de la qual, Albaida en va formar part. Entre altres esdeveniments, el divendres 13 d’abril, a les 19.30h hi haurà una conferència a la Tourist Info d’Albaida a càrrec de l’historiador local Abel Soler i que porta com a títol “Albaida i la guerra de Napoleó”. Esteu totes i tots convidats.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació activa el 3 de juliol l’admissió per al pròxim curs a les 24 EOI valencianes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat …