Ontinyent organitza la II edició del Concurs Fotogràfic “Mira al Riu”

0

Ja està obert el termini per a participar al Concurs Fotogràfic “Mira a Riu” que per segon any consecutiu es convoca en el marc de la Mostra de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (MOCMAO) que es celebra del 28 de maig al 6 de juny. Un concurs que té com a objectiu que els aficionats a la fotografia arrepleguen imatges que subratllen els valors del paisatge, la flora i fauna i el patrimoni arquitectònic del riu Clarià, principalment al seu pas per Ontinyent.

Un concurs promogut per la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, encapçalada per Fran Quesada, i que compta amb el suport de l’Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent (AFO) i l’associació Comerç In. “Volem agrair a AFO la seua involucració en la Mostra, no només en els concurs sinó també en altres aspecte com en el muntatge i supervisió de l’exposició “Hortografies” que acollirà la sala d’exposicions del Centre Comercial el Teler en el marc del MOCMAO”, comenta Fran Quesada.

“El concurs també compta amb el suport de l’associació Comerç In. Una entitat que es suma enguany com a col•laborada de la Mostra, i que farà entrega del premi a la millor fotografia infantil”. Cal destacar que tot i que només hi ha un premi infantil, tots els xiquets participants que acudisquen a l’acte d’entrega de premis, que tindrà lloc el divendres 5 juny, rebran un xicotet detall del MOCMAO.

La segona edició del Concurs Fotogràfic “Mira al Riu” té 3 seccions i els seus premis són: Millor paisatge: 120€ / Millor fotografia de detall: 120€ / Millor fotografia infantil (menors 12 anys): val 100€ bescanviable en Comerços In. Les bases íntegres del concurs així com tota la informació de la mostra es pot trobar al bloc: http://mocmao.blogspot.com.es/

Les persones interessades en participar al concurs cal que envien la seua imatge en format JPEG amb un pes no inferior a 3 megabites al mail mocmaontinyent@gmail.com abans de les 20 hores del dimecres 3 de maig. Cada fotografia anirà acompanyada del nom i cognoms de l’autor o autora, DNI i telèfon de contacte, i s’indicarà el lloc on es va fer la fotografia.

Publicitat