Neteja i desinfecció de tots els carrers del casc urbà de cara a l’estiu i la “nova normalitat”

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ha iniciat estos dies el pla de neteja intensiva i desinfecció de tots els carrers del casc urbà de cara als mesos d’estiu. L’objectiu principal és desenvolupar una neteja a fons de la via pública, incloent el mobiliari urbà (senyals de trànsit, papereres, contenidors, banquets, etc…) que permeten millorar la higiene i la imatge de tota la ciutat així com preparar la ciutat per a la finalització de la Fase 3 de la desescalada plantejada pel Govern d’Espanya i l’inici de la “nova normalitat”.

Aquest dispositiu de neteja que inclou una hidronetejadora de pressió i un camió cisterna carregat d’aigua amb una solució desinfectant es realitza tots els anys de cara als mesos d’estiu, enguany de manera reforçada amb motiu de la pandèmia. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “no anem a deixar cap carrer d’Ontinyent sense repassar dins d’aquesta actuació de neteja intensiva i desinfecció”. El regidor explicava que aquesta solució desinfectant no és agressiva per a les persones però actua tant contra el Covid-19 com contra les bactèries que puguen haver a la brutícies.

La neteja que s’està duent a terme per part d’operaris i màquines és molt més profunda que una neteja ordinària, ja que permet eliminar fins i tot les taques d’oli de vehicles a les voreres, però que es realitza juntament amb el dispositiu ordinari de neteja amb màquines agranadores i agranament manual que està en marxa durant tot l’any.  La neteja inclourà, en una segona fase, la neteja dels contenidors de selectiva i el paviment on es dipositen.

En aquest sentit, el regidor agraïa la col·laboració dels veïns i els demanava “comprensió amb una actuació que és necessària”, destacant que aquesta està duent-se a terme a primera hora del matí, per tal de provocar les menors molèsties possibles. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …