22/05/2024 - 6:56
Més

  La Brigada EMCORP d’Ontinyent finalitza la seua activitat després de 6 mesos de treballs

  Altres notícies

  Les 5 persones contractades per l’Ajuntament d’Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa EMCORP a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs en espais públics. Els efectius van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 66.761 euros i seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, executant tasques de revalorització, millora i adequació de parcs, edificis i espais públics municipals, o adequació de la via pública en una dotzena d’estos espais.

  En concret, entre les actuacions realitzades es troba la millora de goteres a les teulades dels col·legis, el repintat de la piscina municipal infantil, la impermeabilització del sostre dels vestidors de la piscina municipal, la renovació del sòl de seguretat de jocs infantils o, fins i tot, la creació de dos fanals artesanals per substituir els caiguts  al Pont de Santa Maria pels efectes de la tempesta del passat setembre.

  La regidora de Personal, Natàlia Enguix, destacava que “aquest reforç de personal ens ha permès atendre i solucionar diverses necessitats. Des del Govern d’Ontinyent aprofitarem sempre totes les línies possibles per crear ocupació en condicions dignes, tant sumant-se i complementant els plans d’altres administracions com impulsant plans municipals, una aposta que ens ha permès crear més de 300 llocs de treball directes als últims 4 anys”, recordava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -