30/05/2024 - 14:32
Més

  Millorent les zones verdes i parcs amb el pla “Tornem Junts”

  Altres notícies

  Les actuacions estan sent dutes a terme per empreses locals i obrin una línia d’acció que es reprendrà en 2021 amb noves millores en altres espais verds

  La regidoria de Sostenibilitat està coordinant l’execució de millores en 6 parcs i zones verdes de la ciutat per valor de prop de 200.000 euros, incloses al pla “Tornem Junts” posat en marxa pel Govern d’Ontinyent per impulsar l’economia local front als efectes de la Covid-19. Les actuacions estaran acabades abans de final d’any, i obrin una línia d’acció que es reprendrà en 2021 amb noves millores en altres espais verds de la ciutat.

  La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, explicava que “es tracta d’un conjunt d’accions amb les que volem millorar de manera important l’estat d’estes zones verdes, espais que són molt necessaris com a espais de convivència segura per a totes les edats. A més a més, estan executant-se per part d’empreses locals dins del pla Tornem Junts, amb la qual cosa contribuïm també a l’objectiu de generar activitat econòmica a la ciutat en estos moments complexes”, manifestava.

  La regidora explicava que entre estes actuacions es troben els treballs de millora de les voreres i escocells del carrer tirador; la restauració de la cúpula del passeig de Benarrai; la retirada dels jocs infantils i instal·lació de nous al Parc Ausias March; millores al paviment, embornals, jocs infantils, escocells, pintura i creació d’àrea canina al Parc de Pere IV; la reposició del paviment de seguretat dels jocs del parc del Mestre Ferrero; o una actuació al Parc de Vicent Andrés Estelles que inclou el cobriment i pintura d’algunes zones, millores a les àrees de convivència, els jocs infantils i l’arbrat del Parc de Vicent Andrés Estellés.

  Sayo Gandia explicava que les millores als parcs i zones verdes no van a acabar ací, sinó que en 2021 “anem a seguir treballant per revisar a fons i millorar estos espais tan importants per la convivència de les persones, i avançar cap a eixa ciutat sana, sostenible, igualitària i integradora que volem que siga Ontinyent”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -