IniciDestacatL'incendi de Bocairent crema un total de 5 hectàrees

L’incendi de Bocairent crema un total de 5 hectàrees

L’incendi que es va oritginar ahir a Bocairent, ja està controlat i en vies d’extinció, i les primeres dades facilitades pel Centre de Coordinació d’Emergències estima que el foc ha cremat un total de 5 hectàrees.

Indenci Bocairent juny 2013El foc va ser declarat ahir als bombers al voltant de les 20 hores en un paratge conegut com Pla de les Ànimes, en la Serra de Mariola, inmediatament es van mobilitzar 3 avions, 4 brigades i 3 autobombes. Les aeronaus es van retirar a les 21.30 hores, quan la foscor començava a fer impossible la seua labor, quedant-se al terreny tres brigades amb dues autobombes.

Passades les 22.30 hores, el foc es va donar per controlat, però amb la vigilància dels bombers que vigilaven el comportament del vent durant la nit, ja que podia reavivar les flames.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular