21/06/2024 - 0:13
Més

  El riu d’Albaida i la Font Freda, plans per al primer cap de setmana de desembre

  Altres notícies

  Montaverner proposa una ruta pel sender del riu Albaida que eixirà a les 9 del matí de l’ajuntament en direcció al sender riu Albaida fins a la font del Pòvil, des d’on emprendrà el camí de les hortes cap al pont llarg i al pont curt ubicats junt al parc fluvial. El camí continuarà fins arribar a l’àrea recreativa del Calvari on es parara per a esmorzar. A la finalització de la ruta, l’Ajuntament de Montaverner oferirà coques dolces i mistela per a tots els participants. La longitud total és de 5 km i el temps aproximat és de 2 hores. Presenta una dificultat baixa i mereix la pena descobrir tots els elements hídrics de la ruta.

  Per que fa al diumenge, Atzeneta d’Albaida ha organitzat la ruta en col.laboració del Club Excursionista Amics del Benicadell d’Atzeneta amb eixida des de l’Ajuntament per a continuar per les àrees de ribera del barranc d’Atzeneta fins a a arribar a Carrícola des d’on es pujarà al Castell fins a agafar la pista forestal de la Font Freda i tornar a Atzeneta. !0 quilòmetre i 4 hores de dificultar mitjana.

  D’altra banda, una seixantena de persones van disfrutar el passat cap de setmana de les rutes senderistes de Benicolet i Montitxelvo. Per a esta setmana, les inscripcions es poden fer com sempre fins dijous al migdia en www.valldalbaida.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -