29/11/2023 - 10:17
Més

  Ontinyent fomenta el reciclatge entre els majors dins la campanya “Pobles Envidriables”

  Altres notícies

  “Habitualment les accions de foment de reciclatge s’adrecen a xiquets i joves, però són els majors els qui porten el vidre als contenidors i no els hem d’oblidar”. Amb aquest plantejament exposat per la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat diverses accions de foment del reciclatge entre els majors, al marc de la campanya “Pobles Envidriables” per la qual la ciutat opta a obtenir un nou parc si recicla 200.000 quilos de vidre entre desembre i febrer.

  Entre estes accions ha estat el taller de “Risoteràpia i reciclatge”  del que participaven desenes de persones hui al CIM de Sant Rafel, amb tal èxit que des de la regidoria s’està plantejant la realització d’una nova sessió. A més a més, dijous s’ha organitzat un desplaçament de membres de l’Associació d’Ames de Casa fins una planta de reciclatge de vidre a Caudete, on podran conèixer de primera mà com es recupera aquest material.

  Patricia Folgueras, que visitava hui el taller juntament amb les regidores Virtudes González (Ciutadania) i Matilde Francés (Sanitat, Consum i Serveis Socials Especialitzats), es mostrava satisfeta de la marxa d’esta nova campanya de foment del reciclatge. Folgueras explicava que entre desembre i gener s’ha reciclat quasi 150 tones de vidre, i només resten al voltant de 54 per arribar a les 200 que s’havien establert com a objectiu per participar al sorteig del parc, juntament amb la resta de pobles que aconseguisquen complir els reptes marcats per Ecovidre (entitat sense ànim de lucre que organitza el concurs).

  “A Ontinyent el repte era assequible perquè ja reciclavem molt. Només falten unes setmanes i des d’ací fem una crida a totes i a tots a que visiteu el contenidor verd i especialment a les comparses, que ja en agost ja es van involucrar molt i que ara en el mig any fester estem segurs que tornaran a fer-ho”, concloïa la regidora.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -