10/12/2023 - 5:51
Més

  L’ajuntament d’Agullent amplia les beques de la xarxa llibres

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha convocat beques per a l’adquisició de llibres de text d’ús obligatori per als alumnes escolaritzats en 2n cicle d’Educació Infantil i ajudes per a l’adquisició del material didàctic per als alumnes matriculats en 1r cicle d’Educació Infantil a l’Escola Infantil Municipal la Jordana. Una línia de ajudes que complementa les beques de la Xarxa Llibres de la Generalitat Valenciana, i que continua amb la política municipal de suport a les despeses de les famílies en l’àmbit educatiu, que du a terme la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Agullent des de fa diversos anys.

  Les ajudes per part de l’Ajuntament d’Agullent són, per alumne i curs, de 30€ per als de 1r cicle d’Educació Infantil i de 50€ per als de 2n cicle d’Educació Infantil. Els alumnes subvencionats, i els seus progenitors, cal que estiguen empadronats a Agullent. La convocatòria per a presentar-se a les ajudes econòmiques per al curs 2015-2016 està oberta fins el 15 de desembre.

  Des de fa diversos l’any l’Ajuntament d’Agullent estava subvencionant l’adquisició de llibres de text d’ús obligatori no només per als alumnes de primer i segon cicle d’infantil, sinó també per als veïns d’Agullent de tots els cursos d’Educació Primària i d’Educació Secundària Obligatòria. Amb la posada en vigor de la Xarxa Llibres, Agullent ha mantès i ampliat econòmicament les seues beques municipals per als nivells que no entren en la convocatòria de la Generalitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -