728×90 caixa onti estiu
Home > Medi Ambient > El cooperant internacional Marcos Rodas visita l’Ajuntament d’Ontinyent

El cooperant internacional Marcos Rodas visita l’Ajuntament d’Ontinyent

La regidora de Cooperació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Katty Ushiña, rebia aquest dilluns a l’antic Saló de Plens del consistori al cooperant i representant de la Unió d’Agricultors Minifundistes de Guatemala, Marcos Rodas. A l’encontre també estaven presents els regidors Óscar Borrell i Vicent Vila, i representants del Consell de Cooperació i de l’ONGD Pau i Solidaritat. Rodas explicava, a la regidora i els demés assistents, els resultats d’un projecte de desenvolupament rural sostenible i inclusiu de la població indígena camperola de Guatemala que compta des de l’any passat amb una subvenció de l’Ajuntament d’Ontinyent. A més, també s’han intercanviat impressions al voltant de la situació econòmica, política i social del país.

El projecte de desenvolupament posat en marxa a 12 comunitats camperoles de Guatemala té com a objectiu la millora de la producció agroecològica i pecuària, perquè les famílies d’aquestes comunitats tinguen accés a una alimentació equilibrada i reduir així els alts nivells de desnutrició i per millorar la producció per accedir a mercats on comercialitzar amb els excedents productius. D’altra banda, aquest projecte de cooperació també treballa en la instal·lació de tecnologies per a millorar l’hàbitat domèstic i així evitar malalties gastrointestinals per l’aigua contaminada o pulmonars a causa del fum de les cuines obertes i la desforestació de boscos.

EconomyCash Juny

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Rodríguez: “els efectes del canvi climàtic van a perdurar, el col·lector no pot seguir més dins del riu”

L’alcalde xifra en 15 milions els danys provisionals al terme i reclama a les administracions superiors “que no desvien la mirada” i facen la inversió necessària al sistema de depuració d’aigües d’Ontinyent