13/07/2024 - 12:53
Més

  Dos escolleres permetràn reduïr el perill de solsides al Camí Moss´ne Conca

  Altres notícies

  La regidoria de Camins de l’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme les obres de consolidació del talús d’un tram del Camí de Mossen Conca amb dues escolleres de pedra de grans dimensions. Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 40.000 euros cofinançada pel Ministeri de Política Territorial del Govern d’Espanya, al marc de la subvenció obtinguda per actuar en 7 camins que es van veure afectats per la DANA de 2019, per tal d’evitar nous problemes en episodis de fortes precipitacions.

  El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, explicava que “les aigües procedents del Camí de la Garnatxa havien afectat aquest espai, que quedava en potencial perill de noves solsides, que ara podrem evitar amb estes escolleres amb les que volem afavorir un trànsit el més segur possible per al veïnat que circula per esta via”, assenyalava. L’actuació s’iniciava fa dues setmanes i encaren ja la recta final, i inclouen la creació d’una escollera de pedra de 20 metres de llarg per 7 d’alt i altra de 4 de llarg per 8 d’alt. Durant les obres, executades per l’empresa local Asfaltos Guerola, s’ha mantingut el camí obert al pas de vehicles, ja no existeixen alternatives al mateix.

  Al marc del pla de reparacions que està duent-se a terme amb l’ajuda obtinguda del Govern d’Espanya, la propera actuació serà al ramal 4 del Camí de la Ponseta, una via secundària que es troba tancada al trànsit pels desperfectes registrats per les precipitacions, i la recuperació de la qual permetrà fer més còmode i àgil el trànsit de vehicles en esta zona del disseminat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -