Voraserra Activa a “El Barco” de Antena 3

0

El grup d’animació de Voraserra Activa d’Ontinyent és l’encarregat de fer l’animació d’estiu del Centre Comercial Portal de la Marina de Dénia. Durant els caps de setmana dels mesos de Juliol i Agost els turistes de les platges d’Oliva, Dénia, Xàbia, Moraira i Calp han rebut la visita d’una parella de pirates molt especial que a canvi d’un gest o cançó són recompensats amb regals, i on el proper 13 d’agost, l’empresa Voraserra realitzará una actuació que tindrá lloc a la coneguda embarcació “Estrella Polar” que forma part de la sèri televisiva el “El Barco”

La coneguda embarcació “Estrella Polar”, nau en la qual transcorre la sèrie televisiva “El Barco” arrivarà a Dénia el dia 12, i descansarà en el port Marina de Dénia fins al matí del dia 13, en la qual es desplaçarà pel litoral dianense per a rebre la visita d’els qui desitgen conèixer-ho per dins.

Quant a l’agenda del vaixell, el director de Portal de la Marina ha indicat que des de les 10 fins a les 17 hores estarà obert al públic perquè ho visiten de forma gratuïta. Romandrà fondejat enfront de la costa, en la platja dels Marines, on un grup d’animació de Portal de la Marina, el de la campanya dels Pirates, que realitza el grup Voraserra Activa, convidarà als banyistes i visitants a acostar-se al buc. També a bord hi haurà animadors per a ambientar l’acostament a un navili que ha servit com a buc escola abans de ser l’escenari de”El Barco”. “És una oportunitat única per a Dénia de veure un vaixell d’aquestes característiques

Publicitat