21/06/2024 - 0:52
Més

  Comunicat: L’Ontinyent C.F. lamenta la mort d’Oscar Martínez

  Altres notícies

  La junta directiva de l’Ontinyent, encapçalada per Luís Ortiz, així com tot el personal i integrants de l’entitat volen enviar el seu suport i condols a la família d’Óscar Martínez, jugador del segon juvenil (FEBO) que ens ha deixat aquest matí quan feia allò que més li agradava: jugar a futbol.

  El club lamenta aquesta gran pèrdua i ha sol·licitat l’ajornament de l’encontre entre Lleida Esportiu i Ontinyent que ha acabat disputant-se aquesta mateixa vesprada. El col·legiat ha desestimat la petició perquè la Fundació Esport Base d’Ontinyent és una entitat associada a l’Ontinyent i no té caràcter de filial. Així i tot l’equip ha vestit el braçalet negre a una màniga i s’ha guardat un minut de silenci pel jove de la pedrera.

  El dol s’allargarà durant tota la setmana i en el proper encontre a casa davant el Prat es retrà homenatge novament amb un minut de silenci i portant el braçalet negre.

  El club vol donar les gràcies per totes les mostres que suport que han arribat de tots els racons de la geografia espanyola, així com els clubs i aficionats d’altres esports

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -