728×90 caixa onti estiu
Home > General > V Fira d’associacions a Ontinyent

V Fira d’associacions a Ontinyent

El passat dissabte 7 de novembre, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent va organitzar la V edició de la Fira d’associacions, la qual va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i L’IVAJ.

De matí va tindre lloc a la seu del CLJO un taller pràctic de resolució de conflictes per a entitats i col·lectius, ja que des del CLJO aposten per crear i enfortir el teixit associatiu a la nostra ciutat. Fou to un èxit a la vegada que molt profitós per als i les participants de diverses entitats membre del CLJO. A més, Ontinyent en bici va organitzar una passejada en bici per a aquest dia amb motiu de la celebració de l’associacionisme ontinyentí.

EconomyCash Juny

De vesprada, 13 entitats del nostre entorn van participar en la celebració de la Fira d’Associacions que va tindre lloc a la Plaça Sant Domingo. Entre altres novetats, el CLJO va editar una guia més completa sobre col·lectius i associacions del nostre entorn. A més, per a visibilitzar l’exili del jovent, van realitzar una iniciativa, seguint amb la campanya #VolemTornar?!, que porten a terme, on els i les joves visitants podien enviar missatges als i les seues amigues o familiars que han hagut de marxar fora del nostre poble.

Des del CLJO agraeixen la participació de totes aquelles associacions i col·lectius que van fer possible la celebració d’aquesta Fira. Sense oblidar-se a més, de la col·laboració de la comparsa Mossàrabs.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

2.800 places de pàrkings públics per atendre la demanda en festes

Ontinyent atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrkings …