Es nomena a la Pregonera i a l’encarregat de confeccionar el cartell de les Festes de 2016

Es nomena a la Pregonera i a l’encarregat de confeccionar el cartell de les Festes de 2016

El passat dia 6 de Novembre en la Junta de la Societat de Festers d’Ontinyent es va aprovar encarregar la Confecció del Cartell de Festes 2016 al Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent després d’acceptar l’Ajuntament la proposta de la Societat. Serà la primera vegada que nostra ciutat funda les aptituds artístiques de les persones discapacitades que integren el Centre Ocupacional amb les nostres Festes de Moros i Cristians al nivell de ser la imatge que es mostrarà d’elles en el proper any.

En paraules del President Rafael Sanchis, es tracta d’una aposta conscient i arriscada però alhora carregada d’il·lusió.

El Centre, que és un referent per a tota la comunitat, ve funcionant des de fa més de vint-i-cinc anys i en l’es reuneixen persones amb diferents discapacitats psíquiques d’entre 21 i 65 anys. El treball que realitzen de forma manual els ha portat a confeccionar diversos objectes artesanals mitjançant materials reciclats tals com a punts de lectura, targetes de Nadal o de Cerimònia, etc.

Però el nomenament més esperat va ser la de qui el proper any serà la veu de les nostres festa. Isabel Penadés Romero a proposta del Sr. President i amb el respatller de la Junta de Govern va ser triada Pregonera de 2016.

Festera nascuda en la Comparasa Contrabandistes amb la qual va participar amb el seu pare i família fins a 1980. En 1984 va pertànyer a la Cort d’Honor de Pilar Revert. Ara membre de la Comparsa Cides i fundadora en aquesta de l’Esquadra “Pioneres”. Des de l’any 2008 va entrar a formar part de la Junta de Govern de la Societat de Festers, perllongant el seu càrrec en fins a l’any 2014. En 2011 va ser Pregonera de el “Mercat Mediaval”. El seu major vincle a la festa està en la seva família amb qui viu i comparteix la il·lusió i el treball dia a dia.

No hi ha articles per mostrar