Fotograma extret del vídeo promocional del projecte

Una furgoneta per eliminar barreres a les persones amb mobilitat reduïda

L’associació Muntis, dedicada a fer activitats d’oci i turisme inclusiu i crear campanyes de sensibilització i conscienciació sobre la inclusió de les persones amb diversitat funcional, ha posat en marxa un projecte per finançar la compra d’una furgoneta. Aquesta servirà per a facilitar el desplaçament a les diferents activitats de persones amb mobilitat reduïda, davant les dificultats per poder fer-ho en altres transports, com l’autobús o el tren.

L’associació, que treballa per la igualtat d’oportunitats i l’accessibilitat universal, entre altres premisses, vol adquirir una Volswaguen Carabelle de 8 places, amb adaptacions per a dues cadires de rodes. Per aquest motiu ha iniciat el projecte de micromecenatge “La furgo del moviment”, destinat a tota la gent que vulga aportar diners a aquesta causa.

Ací pots veure el vídeo promocional de la campanya:

 

El projecte busca aconseguir el finançament necessari i a la vegada premiar, de diferents maneres, als mecenes. Així, existeixen diverses recompenses, en funció de la xifra de diners aportada, entre les quals es pot trobar una degustació a cegues de productes de la Vall d’Albaida, una visita guiada per Bocairent, una ruta per les antigues fonts d’Ontinyent, la presència de l’adreça web o logotip del mecenes a la mateixa furgoneta, samarretes, rutes en bicicleta o la possibilitat d’usar la furgoneta. A la web, www.muntis.cat, estan disponibles el conjunt de les recompenses, que s’adapten a tot tipus de pressupost.

La campanya finalitzarà el 31 de desembre d’aquest 2016 i l’objectiu és aconseguir una suma de 38.500 euros.

Des de Muntis es fa una crida a la participació de la gent de diferents maneres, ja siga escollint una recompensa i augmentant la recaptació per la furgoneta, enviant un vídeo de la persona participant de menys d’un minut on done suport a la campanya de Muntis i diga que “eres la peça del nostre motor”, o també oferint una recompensa que no tinga cost per a l’associació, com llibres, CDs o altres productes que haja realitzat eixa persona.

L’associació Muntis ha organitzat gran quantitat d’activitats turístiques al llarg dels anys, i la pròxima serà una volta en bici pel Llombo, a Ontinyent coincidint amb el 9 d’octubre, festivitat del barri.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …