21/06/2024 - 0:34
Més

  L’Ajuntament d’Ontinyent agraeix a la Societat de Festers l’atorgament a la ciutat del premi Cervino

  Altres notícies

  L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït el President de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, Toni Morales, la decisió de l’entitat d’atorgar el premi J.J. Cervino 2013 a la ciutat d’Ontinyent. El Premi J.J. Cervino, distinció premi cervino-1creada per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia per a reconèixer els mèrits d’aquelles persones o institucions que han destacat per la seua dedicació i aportació cultural a la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent,  s’atorga enguany “a la ciutat d’Ontinyent, i les seues dones i homes”, segons la proposta que es va aprovar a l’última Junta de Govern de la Societat, i que ahir es traslladava a l’Alcaldia per part de l’entitat.

  En l’argumentari presentat des de Festers s’ha destacat que “creiem que la ciutat d’Ontinyent, i les seues dones i homes, al llarg de més de 153 anys, s’han mantingut al costat de la seua Festa i han sabut superar els moments difícils i gaudir amb els bons, sempre fidels als valors que representen els Moros i Cristians d’Ontinyent”. Així mateix, destaquen que la Festa, “a més d’explosió lúdica i devoció és tradició i és una part importantíssima de la història i de la cultura del nostre poble (…) I és que Ontinyent i la seua gent mai ha deixat d’estimar els seus Moros i Cristians i ara, en aquestos moments de dificultat, ens toca als festers i festeres mostrar-nos propers a la nostra gent i ser agraïts per tot el suport que hem rebut del poble d’Ontinyent al llarg del temps, perquè la nostra Festa siga el que és: el principal signe d’identitat del nostre poble”.

  El lliurament del Premi Cervino 2013 tindrà lloc en el sopar de gala que es realitzarà al Casino de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia el proper dissabte 22 de juny.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -