L’Ajuntament d’Ontinyent agraeix a la Societat de Festers l’atorgament a la ciutat del premi Cervino

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït el President de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, Toni Morales, la decisió de l’entitat d’atorgar el premi J.J. Cervino 2013 a la ciutat d’Ontinyent. El Premi J.J. Cervino, distinció premi cervino-1creada per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia per a reconèixer els mèrits d’aquelles persones o institucions que han destacat per la seua dedicació i aportació cultural a la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent,  s’atorga enguany “a la ciutat d’Ontinyent, i les seues dones i homes”, segons la proposta que es va aprovar a l’última Junta de Govern de la Societat, i que ahir es traslladava a l’Alcaldia per part de l’entitat.

En l’argumentari presentat des de Festers s’ha destacat que “creiem que la ciutat d’Ontinyent, i les seues dones i homes, al llarg de més de 153 anys, s’han mantingut al costat de la seua Festa i han sabut superar els moments difícils i gaudir amb els bons, sempre fidels als valors que representen els Moros i Cristians d’Ontinyent”. Així mateix, destaquen que la Festa, “a més d’explosió lúdica i devoció és tradició i és una part importantíssima de la història i de la cultura del nostre poble (…) I és que Ontinyent i la seua gent mai ha deixat d’estimar els seus Moros i Cristians i ara, en aquestos moments de dificultat, ens toca als festers i festeres mostrar-nos propers a la nostra gent i ser agraïts per tot el suport que hem rebut del poble d’Ontinyent al llarg del temps, perquè la nostra Festa siga el que és: el principal signe d’identitat del nostre poble”.

El lliurament del Premi Cervino 2013 tindrà lloc en el sopar de gala que es realitzarà al Casino de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia el proper dissabte 22 de juny.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials …