22/05/2024 - 7:33
Més

  La campanya Viu Cervantes de Comerç in conclou amb més de 1000 participants

  Altres notícies

  Els representats de comerç In, Mª José Alhambra (secretaria) i Isidro Martínez (vicepresident) acompanyats per Pablo Úbeda, regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Ontinyent, han tret davant dels mitjans de comunicació, els noms dels premiats en la campanya duta a terme en el 400 aniversari de la mort de l’autor de “Don Quijote de la Mancha”, agraint la gran acollida dispensada a la iniciativa.

  Tal com ja s’havia anunciat, Comerç in Ontinyent junt amb el Centre Comercial Obert de Teruel, s’unien a la celebració proposant als clients interactuar amb els comerços i la cultura. Al llarg de la campanya, els aparadors dels comerços i serveis mostraven uns cartells amb una cita i el nom de l’obra a la que pertany, d’una part de la bibliografia de Miguel de Cervantes. Els clients havien d’omplir almenys el nom de 15 obres junt amb l’establiment en què es trobava exposada. Amb esta divertida acció, els clients aprofundien en l’obra de Cervantes i optaven a guanyar una Tablet BQ, cinc premis de 30€ i un exemplar del llibre “Don Quijote de la Mancha” adaptat al castellà actual per Andrés Trapiello.

  Des de comerç In, es mostrava satisfacció per la bona acollida de la campanya, ja que a més de la gran participació, molts han sigut els clients que han mostrat als comerços participants el seu content per la campanya ja que els ha permés conèixer un poc més de l’obra de Cervantes. També agraïen la bona acollida per part dels comerços i serveis ja que han sigut més de 60 els que s’han sumat a esta acció.

  Per la seua banda, Pablo Úbeda, el regidor de Comerç destacava que este tipus d’accions són el clar exemple de la importància del xicotet comerç  en la ciutat “ja que es relacionen amb altres àrees com la cultura, alhora que convida els veïns i veïnes a passejar pels carrers d’Ontinyent, en un clar exemple de la importància del comerç com a agent dinamitzador de l’activitat urbana”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -