El President de les Corts Valencianes visita Caixa Ontinyent

0

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, va visitar divendres Caixa Ontinyent, on es va reunir amb el President de l’entitat, Antonio Carbonell, i el seu Director General, Vicente Penadés. La visita va suposar un intercanvi d’impressions i va sorgir en coincidir en el recent acte de presentació, en la Fira del llibre de València, de “Caixa Ontinyent: más que palabras, hechos”.

En la seua visita va conèixer les instal·lacions del Centre Cultural Caixa Ontinyent, i va signar al llibre d’honor, al que va ressalta que l’entitat ”és un exemple a seguir i a tenir en compte per mirar el futur amb més garantia i seguretat. El vostre exemple ens indica que es pot fer molt bé l’actuació bancària al servei de l’economia real, del territori i afavorint a la societat”.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, va mostrar la seua satisfacció perquè aquesta visita i les paraules del President dels Corts Valencianes suposen “un reconeixement i un suport a la nostra caixa per part de les institucions públiques valencianes”.

Al mateix temps, Enric Morera ha emplaçat al Consell d’Administració de l’entitat perquè visiten oficialment i formalment Les Corts Valencianes.

Publicitat