01/12/2023 - 20:40
Més

  Taller d’elaboració de plans d’igualtat per a empreses en Agullent

  Altres notícies

  La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives realitzarà a Agullent un “Taller d’Elaboració de Plans d’Igualtat per a Empreses”, gràcies a les gestions realitzades per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent. El taller és gratuït, tindrà una durada de 15 hores i els assistents rebran un certificat d’assistència de la conselleria. A més les empreses que hi assistisquen i que concloguen el seu pla, optaran a rebre el segell “Fent Empresa. Iguals en Oportunitats”.

  Els taller es desenvoluparà durant tres dimarts de matí consecutius. En concret els dimarts 16 i 23 de febrer i 1 de març del 2016 de 9 a 14h a l’Aula de Formació de la Casa de la Cultura d’Agullent i serà impartit per l’empresa AliasGroup, especialista en la matèria. Per a participar-hi només cal posar-se en contacte amb el departament de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Agullent, bé telefonant a l’ajuntament (96 2907080), bé enviant un mail a agudesenvolupamentlocal@gmail.com.

  Teresa Terol, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent, ha posat en valor l’esforç de les empreses que assistiran a aquesta formació. “Sabem que l’assistència a aquest tipus de tallers és una esforç per a les empreses, sobretot perquè a la nostra zona són majoritàriament empreses de tamany xicotet o mitjà. Però creiem que és important que també des de l’empresa es preguen mesures per a la Igualtat. A més cal aprofitar que el curs va a fer-se a la nostra comarca”.

  La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent també ha agraït la col·laboració de COEVAL en la difusió del taller entre els seus associats.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -