S’organitza a Ontinyent un Taller d’Autodefensa Transfeminista Col·lectiva

0

La plataforma Dones en xarxa va rebre una proposta de RUTASFEMINISTAS, un grup de dones d’Argentina que tenen anys d’experiència entrenant autodefensa des d’una perspectiva feminista.

Des de l’assemblea feminista d’Ontinyent Les Merudes, amb la col·laboració del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i ACPV – Casal Vall d’Albaida (Casal Jaume I Vall d’Albaida) s’ha plantejat que pot tractar-se d’una oportunitat única per aportar un taller d’autodefensa amb perspectiva de gènere, més enllà del que es coneix com a taller d’autodefensa personal a Ontinyent.

Així, el taller d’autodefensa transfeminista col·lectiva s’impartirà el pròxim dilluns 18 i dimarts 19 de juliol, ambdós dies de 18:00 a 21:00 hores, a la seu del Consell local de la Joventut i Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, al carrer Joan XXIII (Entrada per C/Ramón Llin, 10).

Aquesta activitat parteix de dinàmiques que s’originen del joc, que conceben el cos com una integritat que inclou el físic, la veu, els sentits i les emocions. Des de l’organització s’espera generar un espai de confiança i de cura mitjançant eixos de treball com l’autopercepció i el sentit propioceptiu, la intuïció, dominar les tècniques de respiració, desenvolupar la confiança en nosaltres mateix, la percepció de l’entorn, la defensa i l’atac i l’autodefensa en mobilitzacions.

El taller està destinat a dones, lesbianes i transsexuals. El preu del taller és de 5€ i les inscripcions es poden fer a rutasfeministas@riseup.net.

Publicitat