medieval2020

S’allarga el cicle d’actuacions musicals al Palau de La Vila durant el mes de setembre

La “Nit acústica al Palau”, el cicle d’actuacions musicals en directe al Palau de la Vila d’Ontinyent encetat els mesos de juliol i agost, s’allargarà al mes de setembre amb 4 noves cites musicals, gràcies a la bona acollida dispensada pel públic.

Organitzat per la cafeteria del Palau de La Vila amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquest cicle ha inclòs actuacions els dijous de cada setmana entre les 20:30 hores i la mitjanit durant els dos mesos, a excepció dels dies de festes, passant pel Palau diversos cantants i grups valencians de diversos estils: La Suite Rumba; Robe i Pablo Gisbert; Ivan Lane; Mercy; Mimi i los Trileros i el duet format per Cristina Salmeron i Joana Villena. A tots ells se sumaran les properes setmanes les actuacions de Road Acústic (8 de setembre); Adrian Malonda (15 de setembre); Casanova (22 de setembre) i Heidi Bélika (29 de setembre).

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que en el plec de condicions per a la concessió del servei de cafeteria del Palau “ja s’expressava la voluntat del Govern d’Ontinyent de que s’organitzaren activitats com aquesta per dinamitzar aquest espai, ja que cal seguir aprofitant totes les possibilitats del Palau de La Vila en benefici de la ciutat”. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que la iniciativa de l’àrea de Política Econòmica “guarda a més a més coherència amb la línia empresa des de l’Ajuntament d’aprofitar els mesos d’estiu per programar activitats culturals a l’aire lliure o en recintes oberts, convertint en aquest cas el Palau en un fabulós espai escènic”.

El gerent del Cafè Palau, José Seguí, explicava que aquestes actuacions, que permeten als clients gaudir d’una vetllada o sopar a la fresca en la terrassa del Palau acompanyada de música en format acústic, permet a més degustar una renovada carta amb novetats gastronòmiques.

La cafeteria del Palau està  ubicada a l’espai comprés entre la rampa de la planta baixa i l’ascensor, i una superfície d’espai exterior, la terrassa de la planta baixa recaent al riu, de 55,71 m2, amb vistes privilegiades. El servei es presta de dilluns a diumenge, a partir de les 18:00 hores, sent la base de l’oferta gastronòmica productes locals com els embotits, l’oli i els vins.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Tornen les rutes Entre Comarques

Les rutes culturals guiades Entre Comarques organitzades per les mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Safor, continuen aquest cap de setmana amb quatre municipis de la Vall d’Albaida.

2 comentaris

  1. Avatar

    Road Acoustic, no Acústic, Acoustic….