Rebeca Torró acusa a Tortosa de “perdre el nord”

0

La portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha lamentat que el portaveu del PP al consistori ontinyentí, Filiberto Tortosa “haja donat noves mostres de què ha perdut el nord” en justificar l’absència de cantants i artistes valencians en Canal 9 “perquè són catalans”.

rebeca torró-1Tortosa realitzava estes declaracions en la seua defensa de la moció presentada pel seu partit perquè l’Ajuntament recolzara el “Acuerdo de la Sociedad Civil por la Comunidad Valenciana” proposat per Alberto Fabra, un acord que no s’aprovava en comptar sols amb els vots favorables del Partit Popular i en contra del Partit Socialista i la resta de grups. Rebeca Torró assenyalava que la proposta del PP “no és més que una declaració d’intencions, sense cap substància, concreció ni dotació econòmica per afrontar els problemes que el propi Partit Popular ha generat a la Comunitat Valenciana. Ara sembla que vullguen aparèixer com a salvadors no se sap de què, quan són ells els que ens han sumit als valencians en un rècord de deute i d’atur. La seua proposta no és més que fum”.

Per a Torró, “el Partit Popular deuria deixar-se d’invents i prendre nota de la gestió eficient d’ajuntaments com el d’Ontinyent, que ha aconseguit tancar l’exercici de 2012 amb un superàvit de 1’1 milions d’euros, invertint la tendència dels governs del PP, que tancaven amb dèficit, i que demostra que hi ha alternatives a l’austericidi de Mariano Rajoy”, assenyalava.

Durant el debat respecte a esta moció, Filiberto Tortosa defensava les polítiques dutes a terme pels governs autonòmics de Zaplana i Camps, en assegurar que “La Comunitat Valenciana ha estat un referent als últims anys de bona gestió i de lloc on es miraven la resta de comunitats autònomes i un referent de política econòmica i social”, i justificava les absències a la televisió autonòmica Canal 9 d’artistes valencians com Raimon, Ovidi Montllor, Obrint Pas o Al Tall en què “són tots catalans” i per això no ixen. Per al grup socialista, les afirmacions de Tortosa “són absolutament lamentables, pròpies de la línia més rància i radical del PP” i demostren “que és un polític del segle passat, amb una perspectiva errònia i caduca del món que l’envolta”.