12/04/2024 - 12:36
Més

  PSPV proposa millorar la ràtio del Martínez Valls i Bonavista i no retallar les unitats

  Altres notícies

  Els Socialistes Valencians han reclamat hui al ple de les Corts que la davallada de la natalitat servisca per millorar la ràtio escolar en l’educació pública als col·legis d’Ontinyent Martínez Valls i el Bonavista d’Ontinyent, i no per a retallar unitats educatives com pilar sarrión y jorge rodriguezpretén el PP.

   

  En el ple de les Corts d’este dijous s’ha presentat una proposta de retirada de l’arranjament escolar que elimina tres unitats als col·legis d’Ontinyent. El grup socialista ha presentat una esmena en aquest sentit que ha estat acceptada, però que finalment ha estat rebutjada al complet pel PP.

   

  La diputada socialista Pilar Sarrión ha manifestat que mantenir les actuals unitats educatives “serviria per baixar la ràtio d’aules que no estan preparades per tindre 30 alumnes com hi ha ara”.

   

  El PSPV també ha demanat que amb l’actual situació no s’accepten els centres d’iniciativa social, el que significa facilitar l’extensió de l’educació privada en perjudici de les retallades de l’ensenyament públic.

   

  Sarrión adverteix que “el PP és l’únic partit que pensa que retallant unitats, retallant professors i posant més alumnes en les aules es pot combatre el fracàs escolar, quan hauria de ser el moment per ajustar una major qualitat en l’educació pública”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -