19/07/2024 - 7:08
Més

  Ontinyent lliura els V reconeixements al treball per la igualtat d’oportunitats

  Altres notícies

  L’ajuntament d’Ontinyent lliurava el passat divendres a la Sala Gomis els reconeixements que el consistori ha realitzat per cinquè any consecutiu a persones que han  treballat per la igualtat d’oportunitats a la ciutat: la comare Helena Gandia; la defensora dels animals Maria Albiñana; l’activista de la solidaritat Maruja Vaello i l’empresària Conchín Pla.

  En l’acte, junt a les pròpies guardonades, intervenien la regidora d’Igualtat, Paula Garcia, i el tinent d’alcalde Jaime Peris, en presencia d’un auditori de 200 persones on també es trobaven els regidors Pablo Úbeda, Óscar Borrell, Sayo Gandía, Virtudes González, Matilde Francés, Patrícia Folgueras, Mercedes Pastor i Paco Penadés.

  L’acte incloïa un vi d’honor i l’actuació del grup musical ESIR, tot al marc de les diferents activitats que tenen lloc fins al proper 26 de març al voltant del Dia Internacional de la Dona organitzades des de la regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament.

  Les més immediates seran aquest dimecres a les 20:00 amb la projecció del film “La estación de las mujeres” al centre comercial El Teler; i dijous amb les xerrades “Dones en progrés al municipi de Cayes Jacmel. Haití” a les 17:00 hores al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis; i “Princeses i Superherois. Repensar les relacions en l’adolescència des de les families” a les 19:00 hores a la Sala Gomis, als dos casos amb entrada lliure.

  Divendres 10 a les 16:30 actuarà la contacontes Anna Griott; i divendres 17 a les 16:30 hores altra contacontes, Sherezade, amb l’espectacle “La lluna a la finestra” portarà els seus contes per a nadons. Finalment, de dimecres 22 a diumenge 26 de març tindrà lloc un cicle de cinema per la igualtat de gènere. El conjunt de la programació es pot consultar en l’apartat “Ontinyent Hui” de la web municipal www.ontinyent.es

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -